csevisuli

Ekreta belépés

GDPR

Adatvédelmi tisztviselő neve:
dr. Drahos Tamás

elektronikus elérhetősége:
tamas.drahos2@kk.gov.hu

Levelezési címe:
Esztergomi Tankerületi Központ
2500 Esztergom, Széchenyi tér 6.

Borítékon kérjük feltüntetni:
Adatvédelmi tisztviselő SK felbontásra

,, Itt a farsang, áll a bál…”

 

Értünk volt a parádé 2024. február 10-én a Kálmánfi Béla Művelődési házban, ahol a Piliscsévi Általános Iskola Szülői munkaközössége és Diákönkormányzata egy farsangi mulatságra invitálta a falu apraját és nagyját. A gyermekek jelmezben a felnőttek jelmez hiányában fekete-fehérben érkeztek.

A rendezvényt Bendur Judit igazgatónő nyitotta meg farsangi kvízével, melyre a gyermekek nagy lelkesedéssel válaszoltak.

 

Meglepetés produkcióval is kedveskedtek a hittanos gyerekek. Egy jelenetet adtak elő a Legyetek, jók ha tudtok című filmbő Hajnal Orsolya hitoktató és a Gongola család a felkészítésében.

 

 

A bevezetők után a gyerekek bátran vették birtokba a táncparkettet- leginkább a színpadot-, ahol a jobbnál jobb zenékre táncolhattak, Romány Tibor jóvoltából.

Pihenésképpen jelmezbemutatót tartottunk, ahol a szebbnél szebb öltözetüket mutathatták be a gyerekek tapsvihar kíséretében. A böjtöt megelőzve terülj-terülj asztalokkal vártak minket tanáraink a büfében. Aki esetleg túlette magát az felszálhatott a piliscsévi vonatra, és lemozoghatta a finomságokat.

 

 

A színpad megtelt a támogatók felajánlásaival, melyben a gyerekek és felnőttek is találtak kedvükre való ajándékot. Csak a szerencsén múlott, ki lett a nyeremények új gazdája.

Köszönöm mindenki megjelenését, és támogatását. Méltóképpen búcsúztattuk el a telet és várhatjuk a tavaszt.

Piliscsév, 2024. február 22.                                                   Urszulyné Karnai Tímea

                                                                                                        SZMK elnök

 

 

 

 

 

Az Esztergomi Tankerületi Központ a mai kor kihívásainak megfelelően a tantermi munkához projektorokat, az országos digitális mérésekhez fejhallgatókat és egy új országos program keretén belül – TESZEK - az 5., 6. és 7. osztályos tanulóinknak ingyenes laptopot biztosít. Örömünkre a szülők nagy számban regisztráltak a pályázati laptopokért, így minden gyermek felzárkózhat a digitális világ szülte újszerű követelményekhez, amiből bővelkedünk. Idén már történelem és digitális kultúra tantárgyakból is zajlanak az országos mérések, a diákoknak online felületen kell teljesíteniük a kompetenciaméréseket. Több országos verseny megmérettetése is on-line felületen zajlik, ahol a mi tanulóink is örömmel vesznek részt.