csevisuli

 „Megismerlek és elfogadlak.

Olyannak, amilyen vagy.”

/Vekerdy Tamás/

 

Családias iskolánkban ezt képviseljük mi mindannyian. Biztonságos, barátságos környezetben pozitív szemléletű és egészséges lelkületű, aktív pedagógusok várják minden nap a gyerekeket.

Célunk, hogy közösségünkben a gyerekek jól érezzék magukat és örömmel járjanak iskolánkba. Változatos óravezetési módszerekkel, kis létszámú osztályainkban, modern, jól felszerelt tantermeinkben, digitális táblák és interaktív tananyagok segítségével játékosan, vidám légkörben zajlik a nevelő-oktató munka.

Nagy gondot fordítunk a tanulásban lemaradó, tanulási nehézséggel küzdő tanulók felzárkóztatására, fejlesztésére, hozzáértő gyógypedagógus kollégáink szakszerű segítségével.

Nemzetiségi általános iskolaként odafigyelünk a hagyományőrzésre, a településünk ősei életének, nyelvének, hagyományainak megismerésére, őrzésére és továbbadására. 

Fontosnak tartjuk tanulóink személyiségfejlesztését, célunk, hogy a gyermekek egymásra odafigyelő, érző és empatikus felnőttekké váljanak egy közösség részeként. 

Úgy gondoljuk a Pilis lába alatt fekvő modern, kétszintes épületünk, tágas nagy udvarral, focipályával, patakparti játszótérrel nem csak a tanulás színtere kell hogy legyen, hanem közösségi tér is, ahol barátságok születnek, ahol lehetőség van időt tölteni egymással, jókat játszani és beszélgetni, közös élményeket gyűjteni.

 

 

Piliscsévi Általános Iskola
Základná Škola Čív

ISKOLANYITOGATÓ

BEIRATKOZÁS: ÁPRILIS 18-19.

Kaputárogató regisztrációhoz

Iskolánk bemutatása

 

Február 29. csütörtök 16:30-17:30 óra: Kaputárogató – Bemutatkozik a
Piliscsévi Általános Iskola

Kreatív foglalkozás a gyerekeknek, ismerkedés a leendő tanítókkal a Szülőknek

Március 12. 10:00-11:30: Neked mi a szupererőd? – Két nyelvet is beszélek!

Szlovák és angol játékos nyelvi foglalkozás a nagycsoportos óvodásoknak az
 Óvónénik kíséretében

Március 26. 10:00-11:30: Digivilág

  1. századi digitális és matematikai iskolai óra
    a nagycsoportos óvodásoknak és
    az Óvónénik kíséretében

Április 9. 10:00-11:30: Minden, ami sport!

Mit lehet nálunk sportolni? Játékos sportos délelőtt a nagycsoportos óvodásoknak
az Óvónénik kíséretében

 

 A 2024/2025-ös tanévben Kertészfi Andrea tanítónő Bedő Viktória pedagógiai asszisztenssel együtt várják a leendő első osztályosokat.

 

Ismerkedjenek meg velük személyesen a Piliscsévi Általános Iskolában, Kaputárogató délutánunkon, február 29-én 16:30 órakor!

A kreatív foglalkozás regisztrációhoz kötött!

 

A regisztráció a https://www.facebook.com/piliscsevsuli oldalon érhető el.

 

A személyes találkozásig fogadják szeretettel a leendő elsős tanítónő és a pedagógiai asszisztensünk bemutatkozását!

Sok szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket iskolánk leendő tagjaiként!

 

 

Kugler Judit Katalin

igazgató

06 30 242 7141

 

 

 

Kedves Szülők!

Kertészfi Andrea vagyok. 1994-ben végeztem az esztergomi Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola szlovák nemzetiségi tanítói szakán. Azóta dolgozom pedagógusként. A hosszú évek alatt sok tapasztalatot szereztem az iskoláskorú gyermekek tanításával, nevelésével kapcsolatban. 2006-ban  elvégeztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Főiskolai Karán a szlovák nyelv és irodalom tanári szakot. Osztályfőnökként az általános iskola minden évfolyamán dolgoztam már. Mindig is úgy éreztem, hogy a legkisebbek nevelése az én igazi utam, jelenleg is másodikosokat tanítok. 2019-ben pedagógus minősítő eljárásban Pedagógus II. fokozatot szereztem.

Fontosnak tartom azt, hogy a gyerekek szívesen járjanak iskolába, családias légkörben, játékosan történjen a tanulási folyamat. Előtérbe helyezem az órákon az élményszerű tanulást, amely során a gyerekek tapasztalás útján szereznek új ismereteket, és hasznosítják azokat. Gyakran saját készítésű interaktív feladatokat is használok az órán, ezzel is elősegítve a gyerekek tanulás iránti vágyát.

Törekszem a nyugodt, kiegyensúlyozott légkör megteremtésére, az egymást elfogadó, egymást segítő közösség formálására. Sok mesével, játékkal, dicsérettel, jutalommal igyekszem megkönnyíteni az óvodából iskolába való átállást a leendő kis elsősök számára.

Hiszem, hogy a szülőkkel együttműködve, együtt gondolkodva tudjuk biztosítani a gyermekek egészséges fejlődését.

Nagy szeretettel várom gyermekeiket!

Üdvözlettel: Kertészfi Andrea

 

 

Kedves Szülők!

Bedő Viktória Vagyok, a Piliscsévi Általános Iskola pedagógiai asszisztense. Egyik szerelem foglalkozásom a gyerekek. Szeretek velük tanulni, játszani, kreatívkodni, csapatot építeni.

Mindennapjaim során segítem a gyermekek beilleszkedését, a tanulási vagy magatartási nehézséggel küzdő tanulóknak folyamatos támogatást, segítséget nyújtok, hogy gördülékenyebben vegyék fel a ritmust a tanulásban.

Jelenleg gyógypedagógiát tanulok, hogy kibővített ismereteimmel a nehezebben boldoguló gyerekek tanulmányait, beilleszkedését segítsem.

Szívesen segítem a pedagógusok munkáját is.

Szeretetteljes segítségemet nyújtom a leendő elsős gyerkőcöknek.

Várlak Titeket!                                             Viki néni

 

Elérhetőségeink:

Piliscsévi Általános Iskola

2519, Piliscsév Iskola utca 1-3.

Web: csevisuli.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06/33 555 004

Mobiltelefon: 06/30 2427141

Igazgató: Bendur Judit Katalin

Iskolatitkár: Hajós Imréné

A KAPUTÁROGATÓ eseményét keresd Facebookon is – regisztrálni on-line lehet!

https://www.facebook.com/piliscsevsuli

 

Kategória: