csevisuli

„…aki a szolgálat ajándékát kapta, az végezze szolgálatát; a tanító a tanítást…” (Róm.12.7.)

Farda Adrienn vagyok alsó tagozatos, vizuális kultúra szakos tanító.

Pedagógus gyermekként az érettségi után már biztosan tudtam, hogy tanulmányaimat Esztergomban, az akkor még Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskolán szeretném folytatni. Itt szereztem diplomát tanító szakon, vizuális nevelés műveltségi területen.
A főiskolás évek alatt és annak végeztével sok helybéli gyermeket korrepetáltam angol, matematika, olvasás, nyelvtan és írás tantárgyakból.
2014-ben a Piliscsévi Általános Iskolában kezdtem el először tanítani az alsó tagozatos napköziben. A gyerekekkel való foglalkozás, fejlődésük figyelemmel kísérése mindig is nagy örömet okozott számomra. Pedagógusi pályám első fordulópontját a 2019/2020-as tanév hozta el, hiszen szeptemberben osztályfőnökként fogadhattam elsőseimet. Munkámat a tőlem telhető legnagyobb szaktudásommal, szívemmel, lelkemmel végzem azóta is.
“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.” (Antoine de Saint-Exupéry)

Kategória: