Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Március 16-ától iskolánkban is – mint az ország összes iskolájában – tantermen kívüli, digitális munkarendben folyik az oktatás. Ennek egyheti tapasztalatai alapján ezúton köszönöm meg minden szülőnek, nagyszülőnek, pedagógusnak, tanulónak az együttműködést!
Ez a helyzet mindannyiunkat új kihívások elé állított, és úgy látom, hogy mindannyian helytállunk!
A pedagógusok folyamatosan keresik és fejlesztik módszer- és eszköztárukat, hogy a helyzet adta lehetőségekkel minél hatékonyabban segítsék tanulóik munkáját.
A gyerekek lelkesen várják és oldják meg, végzik el a feladatokat. Megható és szívet melengető ez a lelkesedés, szeretnénk, ha minél tovább kitartana!
A szülők nyomon követik, hogy melyik gyermeküknek, melyik platformon milyen feladatot kell elvégezniük és beküldeniük. Egymásnak is segítenek, ha valamelyik tanuló feladata nem érkezett meg, vagy nem találják. Elismerés és köszönet mindenkinek az összefogásért, a példás együttműködésért!
Köszönöm Kristóf Sándor, volt tanítványunknak is, hogy számítógépet adományozott egy jelenlegi tanulónknak!
Hosszú, nehéz időszak áll még előttünk, de bízom benne, hogy ezzel az egészséges és pozitív hozzáállással minden megoldható! Ha nehézségek adódnak, kérem jelezzék az osztályfőnököknek, pedagógusoknak, és próbálunk változtatni, segíteni!
Fontos, hogy a gyerekek rendszeres napirend szerint végezzék el feladataikat és érezzék kötelességüknek a tanulást! De a legfontosabb a járványügyi szabályok betartása, az egészség, a nyugalom megőrzése!
Ehhez kívánok mindenkinek erőt, egészséget, kitartást!

Maduda Ildikó intézményvezető