Piliscsévi Általános Iskola
Základná Škola Čív

ISKOLANYITOGATÓ PROGRAMSOROZAT

 

A KAPUTÁROGATÓ eseményét keressék a Facebookon is – regisztrálni on-line lehet!

https://www.facebook.com/piliscsevsuli

 

A 2023/2024-es tanévben Farda Adrienn tanítónő Bedő Viktória pedagógiai asszisztenssel együtt várják a leendő első osztályosokat.

Ismerkedjenek meg velük személyesen a Piliscsévi Általános Iskolában, Kaputárogató délutánunkon, március 2-án 16.00 órakor!

A kreatív foglalkozás regisztrációhoz kötött!

 

A regisztráció a https://www.facebook.com/piliscsevsuli

oldalon érhető el.

 

A személyes találkozásig fogadják szeretettel a leendő elsős tanítónő és a pedagógiai asszisztensünk bemutatkozását!

Sok szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket iskolánk leendő tagjaiként!

 

Bendur Judit Katalin

h. intézményvezető

06 30 242 7141

 

 

 

 

Kedves Szülők!

Farda Adrienn vagyok alsó tagozatos tanító, jelenleg a Piliscsévi Általános Iskola negyedikeseinek osztályfőnöke. Imádott osztályomat átadva a felső tagozatba a 2023/24-es tanév szeptemberét egy újabb csapattal, a leendő elsősökkel folytatom iskolánkban.
Tanítói diplomámat Esztergomban a Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskolán szereztem, vizuális kultúra szakon. A szülői oldalt is képviselem, hiszen nem csak pedagógusként, hanem édesanyaként is részt veszek iskolánk életében. Tudom, hogy az iskolakezdés egyaránt izgalmas és fontos esemény szülőnek, pedagógusnak és gyermeknek. Az óvodai játékos, gondtalan időszakot felváltja a tanulás, az ismeretek állandó bővítése, megváltozik a gyermek életformája, s egy új, kötelességszerű élet veszi kezdetét. Szeretném az óvodából az iskolába történő átlépést játékos formában és zökkenőmentesen biztosítani. Hiszek a szeretetteljes nevelés erejében, a türelem, dicséret közösségformáló erejében. A rám bízott gyermekek tanulás iránti kedvét próbálom felkelteni, hogy tanítványaim kiegyensúlyozott, vidám, talpraesett gyermekké váljanak.  Igyekszem nemcsak a tanulókkal, hanem Önökkel/Veletek szülőkkel is tiszteletteljes, őszinte kapcsolatot kialakítani, hogy gyermekeink mindennapi iskolai élete gördülékenyen menjen. Örömmel tekintek a következő tanévre, az új kihívásra, kalandra.

Sok szeretettel várom a kicsi leendő első osztályos gyerekeket!                  Adri néni 

 

Kedves Szülők!

Bedő Viktória Vagyok, a Piliscsévi Általános Iskola pedagógiai asszisztense. Egyik szerelem foglalkozásom a gyerekek. Szeretek velük tanulni, játszani, kreatívkodni, csapatot építeni. 

Mindennapjaim során segítem a gyermekek beilleszkedését, a tanulási vagy magatartási nehézséggel küzdő tanulóknak folyamatos támogatást, segítséget nyújtok, hogy gördülékenyebben vegyék fel a ritmust a tanulásban.

Jelenleg gyógypedagógiát tanulok, hogy kibővített ismereteimmel a nehezebben boldoguló gyerekek tanulmányait, beilleszkedését segítsem.

Szívesen segítem a pedagógusok munkáját is.

Szeretetteljes segítségemet nyújtom a leendő elsős gyerkőcöknek. 

Várlak Titeket!

                                                                           Viki néni

 

 

KAPUTÁROGATÓ

 

Március 2. csütörtök 16.00-17.00 óra:
Kaputárogató – Bemutatkozik a Piliscsévi Általános Iskola
Kreatív foglalkozás a gyerekeknek, ismerkedés a leendő tanítókkal a Szülőknek

Március 16. 10.00-11.30:
Neked mi a szupererőd? – Két nyelvet is beszélek!
Szlovák és angol játékos nyelvi foglalkozás a nagycsoportos óvodásoknak az Óvónénik kíséretében

Március 30. 10.00-11.30:
Minden, ami sport!

Mit lehet nálunk sportolni? Játékos sportos délelőtt a nagycsoportos óvodásoknak az Óvónénik kíséretében

Április 13. 10.00-11.30:
 Digivilág

21. századi digitális iskolai óra a nagycsoportos óvodásoknak az Óvónénik kíséretében

 


BEIRATKOZÁS: ÁPRILIS 20-21.

 

 

 

„Megismerlek és elfogadlak.

Olyannak, amilyen vagy.”

/Vekerdy Tamás/

Családias iskolánkban ezt képviseljük mi mindannyian. Biztonságos, barátságos környezetben pozitív szemléletű és egészséges lelkületű, aktív pedagógusok várják minden nap a gyerekeket.

Célunk, hogy közösségünkben a gyerekek jól érezzék magukat és örömmel járjanak iskolánkba. Változatos óravezetési módszerekkel, kis létszámú osztályainkban, modern, jól felszerelt tantermeinkben, digitális táblák és interaktív tananyagok segítségével játékosan, vidám légkörben zajlik a nevelő-oktató munka.

Nagy gondot fordítunk a tanulásban lemaradó, tanulási nehézséggel küzdő tanulók felzárkóztatására, fejlesztésére, hozzáértő gyógypedagógus kollégáink szakszerű segítségével.

Nemzetiségi általános iskolaként odafigyelünk a hagyományőrzésre, a településünk ősei életének, nyelvének, hagyományainak megismerésére, őrzésére és továbbadására. 

Fontosnak tartjuk tanulóink személyiségfejlesztését, célunk, hogy a gyermekek egymásra odafigyelő, érző és empatikus felnőttekké váljanak egy közösség részeként. 

Úgy gondoljuk a Pilis lába alatt fekvő modern, kétszintes épületünk, tágas nagy udvarral, focipályával, patakparti játszótérrel nem csak a tanulás színtere kell hogy legyen, hanem közösségi tér is, ahol barátságok születnek, ahol lehetőség van időt tölteni egymással, jókat játszani és beszélgetni, közös élményeket gyűjteni.

 

Elérhetőségeink:

Piliscsévi Általános Iskola

2519, Piliscsév Iskola utca 1-3. 

 

Web: csevisuli.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06/33 555 004

Mobiltelefon: 06/30 232 0803

Intézményvezető: Bendur Judit Katalin

Iskolatitkár: Hajós Imréné